joi, 5 ianuarie 2012

FRANCMASONERIA ŞI ARMELE PSIHOTRONICE - partea 5

Capitolul V - contine date concrete si studii de  caz - inca nu poate fi dat publicitatii - din diferita ratiuni de securitate

VI. Concluzii .

         Ceea ce le facilitează mult francmasonilor activitatea şi puterea de influenţă atât în România, cât şi în toate celelalte ţări este prostia fără margini a maselor care nici nu bănuiesc faptul că sunt păcălite şi manipulate cu viclenie. Prostia, sub diferitele ei forme de manifestare, nu trebuie niciodată subestimată: activă, geloasă, cuceritoare, ea clasifica, ordonează sau exclude; capricioasă nu recunoaşte niciodată ca s-ar putea înşela. Prostia este lucrul cel mai din abundenţă împărţit în această lume pentru ca de "favorurile" ei nu scapă decât înţelepţii. Zilnic prostia se revarsă din ecranul televizorului odată cu ştirile de ultimă oră sau poate fi regăsită în diferite formule stereotipe la unii dintre cei care ne înconjoară. Dincolo de deruta marilor ideologii contemporane, pândeşte prostia ce alimentează deopotrivă puterea diabolică de influenţă a marilor loje francmasonice şi spectrul războaielor mondiale. Tocmai de aceea, pentru noi, astăzi ca şi întotdeauna, hotărâtoare - mai mult decât lupta de clasă sau conflictul între generaţii - trebuie să fie bătălia cu prostia. Dacă prostia şi naivitatea oamenilor nu ar fi atât de mari, FRANCMASONERIA şi acţiunile sale criminale ar fi fost de mult demascate.
         Pentru a dejuca imensa conspiraţie planetară a acestei grupări politice de orientare malefică (FRANCMASONERIA), trebuie să ştim următoarele:
         1. Pot fi înfrânţi doar de fiinţe spirituale, cu credinţă în DUMNEZEU, care rezonează permanent cu binele şi adevărul, care sunt hotărâţi să facă numai  voia lui DUMNEZEU. De aceea orice om lucid şi cu credinţă în DUMNEZEU ar trebui să se mobilizeze cu toată forţa ca să rezoneze numai cu binele (să gândească, să vorbească, să acţioneze preponderent benefic, să se gândească (să se roage) cât mai des la DUMNEZEU, să evolueze spiritual şi dacă are forţa necesară, să practice căi spirituale autentice (ceea ce l-ar ajuta considerabil să devină o fiinţă benefică excepţională).
2. Francmasonii se tem de unitatea planetară benefică. Ei se tem de unitatea unui popor, a unei naţiuni, urmărind dezbinarea acesteia pentru a o putea înrobi. Din această cauză este foarte important ca toţi românii (inclusiv cei din Republica Moldova şi din alte ţări) să nu uite că sunt români, să se ajute unii pe alţii, să fie permanent alături unii de alţii, să nu mai accepte să-şi "vândă fraţii" pentru interese meschine şi să lupte pentru reîntregirea teritoriului românesc (vechea Dacie).
         3. Conştientizarea strategiilor, căilor, modalităţilor de acţiune, (subiectul deschis de această lucrare de cercetare ) urmată de organizarea , elaborarea şi punerea în practică a unor strategii, căi, modalităţi de contracarare/anihilare, prin mijloace şi tehnici specifice, atât în mod individual cât mai ales în grupuri, existente sau special înfiinţate.


Bibliografie succinta:

http://www.adsx.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu